NYITLAP CALL CENTER, OUTSOURCING KOMMUNIKCIS GYNKSG

VERSENYELŐNYEINK

Miért éppen a MULTICOM?

Multicom Kommunikációs Ügynökség

Erőforrásainkról az ERŐFORRÁS, részletes szolgáltatásainkról a CALL-CENTER és BTL, referenciáinkról a PARTNEREINK menüpontban olvashat részletesen.

Kattintson!

Gyorsaság

Kampányainkat a lehető leghamarabb, akár a megrendelés másnapján elkezdjük, illetve szinte azonnal reagálunk a körülmények vagy a feladat változásaira.

Költséghatékonyság

Hosszú távú stratégiai szerződéseinknek köszönhetően számottevő kedvezményeket kapunk telekommunikációs szolgáltatóinktól, a Magyar Postától, illetve számos nyomdától. Ezeket a kedvezményeket megbízóink projektjeiben is érvényesítjük. A projekt közben folyamatos visszajelzést adunk ügyfeleinknek, mely alapján menet közben is korrigálni tudunk a munkafolyamatokon.

Házon belüli végrehajtás

Igyekszünk minden olyan munkafolyamatot házon belül elvégezni, amely nem indokolja külső helyszín vagy alvállalkozók bevonását. Ezzel a stratégia még gyorsabbá, költséghatékonyabbá, tervezhetőbbé és megbízhatóbbá teszi a munkavégzést.

Stratégiai gondolkodás

Minden projekt célját, és hátterét megvizsgáljuk, 10 éves tapasztalatunk felhasználásával, megbízóinkkal együttműködve megtervezzük a teljes folyamatot, így minimalizálva a kockázatot, és maximalizálva a hatékonyságot, és eredményességet.

Proaktivitás

Proaktív stratégiai javaslatainkkal, ötleteinkkel nem csak az adott projektet tökéletesítjük, de az utána következő lépéseket is megtervezzük.

Tapasztalat

A cég több mint 10 éves múltjával járó tapasztalatát naprakész szakmai tudásunkkal és technikai felkészültségünkkel ötvözzük, a legjobb eredmény érdekében.

Humánerőforrás

Cégünk legnagyobb értékét a szellemi tőke jelenti, melyet munkatársaink képviselnek. Egyszerűen a legjobbakat keressük, és tartjuk meg.

Munkakörülmények

A legjobb teljesítmény érdekében a lehető legjobb munkakörülményeket alakítottuk ki csendes, zöldövezeti irodánkban. Büszkék vagyunk a kialakult családias kellemes hangulatra, amely fontos szerepet játszik a hatékony munkavégzésben.

Technikai háttér, egyedi fejlesztések

A 2007-2008-as évben építettük ki professzionális technikai hátterünket. Több mint 10 éves tapasztalataink alapján tervezett magyar fejlesztésű rendszer a legmodernebb technológiákat alkalmazza, így képes egyedi projektek lebonyolítására és számos részfeladat automatizálására.

On-line statisztika

Cégünk egyik különleges szolgáltatása, hogy megbízóink részére on-line webstatiszikát biztosítunk, így folyamatos, naprakész információkon és adatokkal követhetik nyomon a projektet.

Minőségbiztosítás

Az ismert minőségbiztosítási szabványok bevezetése helyett, kiemelten fontosnak érezzük, hogy ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján saját minőségbiztosítási rendszerünkkel biztosítsuk a legmagasabb színvonalat. Saját folyamat-előírásaink mellett a cégnél állandó hatékonyság-monitoring működik. Többek között a hanganyagok elemzésével, és ellenőrzésével biztosítjuk a legjobb teljesítményt.

Hosszú távú stratégia

Minden ügyfelünkkel hosszú távú, zökkenőmentes kapcsolatra törekszünk, melynek köszönhetően a projektek hatékonysága még tovább növelhető.