NYITLAP CALL CENTER, OUTSOURCING KOMMUNIKCIS GYNKSG

A CÉGRŐL

Multicom Kommunikációs Ügynökség

A MULTICOM 1997-ben jött létre azzal a céllal, hogy komplett direkt kommunikációs szolgáltatásokat nyújtson Magyarországon.

A cég 2004-ben tulajdonos-, és menedzsmentváltáson ment keresztül, azonban szolgáltatásait és üzleti volumenét folyamatosan fejlesztette. A kezdetektől domináns Call-Center szolgáltatás mellé mára felnőtt a direkt marketinggel, BTL kampányokkal foglalkozó üzletág is.

A 2000-es évek közepétől egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk a komplex kampányokra, szolgáltatáscsomagokra, az úgynevezett 360 fokos kommunikációra, mely mára ATL, azaz tömegkommunikációs, elemeket is tartalmaz. Fontos, hogy szolgáltatásainkat kreatív módon, megrendelőinkkel együttműködve, rugalmasan az adott feladathoz, kampányhoz igazítjuk.

A MULTICOM fejlődése nem áll meg. Szolgáltatásainkat, erőforrásainkat ügyfeleink megrendeléseinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

A MULTICOM tagja a Magyar Outsourcing Szövetségnek (www.hoa.hu), a Magyar Reklámszövetségnek (www.mrsz.hu), illetve a Direkt Marketing Szövetségnek (www.dmsz.hu). Cégünk a szervezetek működési szabályzatával összhangban működik.